[ Home Horeca ] [ Home Ossensia ] [ Horeca ] [ www.stappeninoss.nl ]
Horeca bedrijvenRoute's HorecaAgenda
124 horeca zaken in Oss.

De laatste 10:
Bar Vrijday
De Vijf
Mellow Dining
van Druenen
Doggy Bag
Tante Es
Nonos Kitchen
Tante Toetje
Happy Rosetti
Clemens

RSS Horeca


Bar Vrijday
Een bar waar je van donderdag t/m zondag terecht kan voor een heerlijk speciaalbier, kwalitatieve wijnen en een mooie kaart met borrelhappen. We staan voor kwaliteit en gezelligheid. Onder het genot van goede muziek verwelkomen wij je heel graag bij onze Bar.

 Peperstraat 9a, 5341 CZ, Oss
Tel. (0412) 769073
denisetrum@dewinkelpeperstraat.nl
 

Openingstijden:


Vandaag, gehele dag gesloten.
Vandaag: 2024-07-16

Osse Horeca-historie

Oss, 1 september 1888. Ondergetekende bericht dat hij vanaf heden het recht van vergunning, tot het schenken van Sterke Dranken, heeft verkregen en hij hoopt dat het leveren van goeden drank en eene nette bediening het vertrouwen tot heden genoten waardig te blijven. G. v.d. Heijden, Tramstation Oss.

Café van Leur in de Molenstraat (thans 't Libre) had in 1958, de eerste expresso apparaat in Oss. Venezia in 1960. Zij waren ook een van de eersten in Nederland.

Oss, 24 januari 1963. Van al het nieuws, dat vandaag in de krant staat - dat Hotel Luyk wordt opgeheven - zullen vooral de jongeren even raar opkijken. Ik bedoel de talrijke danslustigen, die daar zondagsavonds gewend waren gezellig over de dansvloer te zweven.© 1999 - 2024, Ossensia. Alle Rechten voorbehouden .
Site uitgerust met PHP, MySQL en Ajax Failed to connect to database.