[ Home Horeca ] [ Home Ossensia ] [ Horeca ] [ www.stappeninoss.nl ]
Horeca bedrijvenRoute's HorecaAgenda
124 horeca zaken in Oss.

De laatste 10:
Bar Vrijday
De Vijf
Mellow Dining
van Druenen
Doggy Bag
Tante Es
Nonos Kitchen
Tante Toetje
Happy Rosetti
Clemens

RSS Horeca


Clemens
Gelegen in de bossen met terras bij het Willibrordusputje. De naam komt voort uit een eeuwenoude legende rondom de heilige Willibrord ofwel Willibrordus, apostel van de Lage Landen, aartsbisschop der Friezen. Bij zijn wijding ontving hij van de paus de voornaam Clemens. Vandaar: Restaurant Clemens!

 Willibrordusweg 81, 5342 LG, Oss
(0412) 622821
 

Openingstijden:


Momenteel gesloten.
Vandaag, Dinsdag, geopend tussen 10:00 en 22:00 uur.

Vandaag: 2024-07-16

Osse Horeca-historie

Oss, 1 september 1888. Ondergetekende bericht dat hij vanaf heden het recht van vergunning, tot het schenken van Sterke Dranken, heeft verkregen en hij hoopt dat het leveren van goeden drank en eene nette bediening het vertrouwen tot heden genoten waardig te blijven. G. v.d. Heijden, Tramstation Oss.

Café van Leur in de Molenstraat (thans 't Libre) had in 1958, de eerste expresso apparaat in Oss. Venezia in 1960. Zij waren ook een van de eersten in Nederland.

Oss, 24 januari 1963. Van al het nieuws, dat vandaag in de krant staat - dat Hotel Luyk wordt opgeheven - zullen vooral de jongeren even raar opkijken. Ik bedoel de talrijke danslustigen, die daar zondagsavonds gewend waren gezellig over de dansvloer te zweven.© 1999 - 2024, Ossensia. Alle Rechten voorbehouden .
Site uitgerust met PHP, MySQL en Ajax Failed to connect to database.